• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 15. september 2020, kl. 20:00

Valgforsamling vedrørende menighedsrådsvalget 2020.

Ved at møde op til valgforsamling 15. september 2020 er du være med til at vælge retningen for kirkens arbejde i dit sogn. Det er du, ved enten selv stille op som kandidat eller ved at være med til at vælge, hvem der skal sidde i menighedsrådet blandt de opstillede kandidater. På valgforsamlingen præsenteres kandidaterne og efterfølgende er der mulighed for debat. Valget af menighedsrådene foregår ved skriftlig afstemning mellem kandidaterne og resultatet heraf afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet.

Det valgte menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent den 29. november 2020

Ved at møde op til møderne, er det altså muligt at sætte dit præg på hvad din kirke skal de næste fire år. Hvad enten du ønsker flere aktiviteter for børn og unge, familier eller ældre, tiltag for flygtninge, drop-in dåb, koncerter eller noget helt andet.

Du kan læse mere om menighedsrådsvalget på kirkeministeriets hjemmeside, ved at klikke her. Du kan også følge med i arbejdet i dit sogn på sogn.dk.

Valgforsamling i Nørre Snede Sogn  vedr. menighedsrådsvalget.
Sted Rørbækvej 9C, 8766 Nørre Snede