• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 13. marts 2020, kl. 15:00

A F L Y S T

FORÅRSMARKEDET ER DESVÆRRE AFLYST PGA CORONASITUATIONEN.

° Café ° Underholdning ved skolekoret,

kirkekoret og børneklubben °

Velkomst ved Brian Sigtenbjerggaard.

° Dorte Krab-Tranberg fortæller om Kirkens Korshærs arbejde blandt socialt udsatte i

Danmark °

Der bliver:  Tombola ° kinesisk lotteri ° salgsboder ° hygge ° mulighed for at komme-og-gå under hele markedet ° kaffe °  °aftensmad ° flotte gevinster ° lodtrækning - skriv navn og adresse på gratis indgangsbillet og deltag i lodtrækning om to købmandskurve á ca. 300 kr.

- heraf en særlig lodtrækning for børn.

Fordrag i forlængelse af aftensmaden ca. kl. 18 ved Dorte Tranberg-Krab (foto):

Nærvær og omsorg, hvor ingen andre er – om det sociale arbejde i Kirkens Korshær

Kirkens Korshær driver væresteder og herberger i mange af landets større byer samtidig med, at organisationen har tværgående landsdækkende opgaver som f.eks. samtaletjenesten ”Sct. Nicolai Tjenesten” og Arresthustjenesten. Kirkens Korshær er en kirkelig diakonal organisation, der ser det som sin opgave at arbejde blandt de mest sårbare og udstødte mennesker i det danske samfund.

Foredraget giver et indblik i Kirkens Korshærs sociale arbejde og værdigrundlag og kaster et blik på den sociale virkelighed i Danmark anno 2020. Derudover vil der være refleksioner over diakoni og menneskesyn. Hvad er de diakonale organisationers rolle i et velfærdssamfund? Hvad er substansen i det kristne menneskesyn set i forhold til de tendenser og den mentalitet, vi møder i det omgivende samfund?

Sted Rørbækvej 9C, 8766 Nørre Snede