Torsdag d. 28. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Torsdag d. 28. november synger NordSang julen ind i Hampen Kirke.

Aftenens program vil byde på sange fra et blandet repertoire, som spænder vidt mellem rytmisk jazz og smukke klassiske stykker – og naturligvis julesange.

Koncerten starter kl. 19.30, og dørene åbner 20 minutter før.

Vi glæder os til at fylde kirken med smuk musik og julestemning! Alle er velkomne!

________________________________________

NordSang er et århusiansk pigekor under ledelse af Alice Vestergaard. Koret blev dannet i sommeren 2015 af en gruppe erfarne korsangere, som siden har vokset sig til en gruppe af 32 stemmer. NordSang sætter en ære i at mestre mange forskellige genrer og stilarter, hvorfor repertoiret består af arrangementer med alt fra tre til otte stemmer, som synges a cappella eller med klaverakkompagnement og på sprog som lettisk, japansk, engelsk, hebraisk og naturligvis dansk.

I sommeren 2018 rejste koret til Tshwane i Sydafrika for at deltage i konkurrencen World Choir Games, som er kor-verdens pendant til OL. NordSang kvalificerede sig til champions-konkurrencen, hvor de sang blandt nogle af verdens dygtigste kor i henholdsvis jazz og klassisk kategori. Koret vendte hjem med to sølvmedaljer.

NordSang
Hampen Kirke, Kirkebakken 26, 7362 Hampen, Danmark
Entré gratis. Der kan købes en forfriskning i pausen.